LUK

Få et tilbud
indenfor 24* timer
* Når i trykker “Send anmodning” vil vi indenfor 24 timer på normale arbejdsdage kontakte jer pr. mail eller tlf. og tage en snak om jeres behov og ønsker.

Om os

Gennem mere end 30 år har Scanion opbygget en unik ekspertise. Vi er et niche-foretagende. Vi er eksperter i statisk elektricitet, rensning af afkastkanaler med ozon, indeklima og luftmiljø generelt – og der findes ingen andre i landet, der har mere forstand på disse nicher end os.

Konsulenter og forhandlere med format

Vi yder konsulentbistand og forhandler en række produkter og måleinstrumenter, der relaterer sig til vores nicher.

Gennem årene har vi øget vores position i markedet, fordi vi tager afstand fra ’quick fixes’. Vi tror på seriøs rådgivning, der hviler på forskning, erfaring og gennemprøvet udstyr og vi tænker langsigtet, når vi samarbejder med vores kunder.

Desuden er vi bevidste om, at det er en meget teknisk niche, vi arbejder i, hvor kunden ikke nødvendigvis selv kan gennemskue, hvornår formålet med Scanions assistance er nået. Vi har et motto, der hedder:

Vi løser opgaven – sammen !

Pointen er, at vi hele tiden holder dig som kunde orienteret.

Vi hjælper dig med at finde en løsning, der præcist tager højde for dine behov og som står distancen over tid. Forudsætningen er dog, at du er med hele vejen. Sådan sikrer vi den bedste afstemning af forventninger og at du får præcist den løsning, du skal bruge og efterspørger.

TEAMET BAG SCANION

ING. OLE KNUDSEN Salg og rådgivning

Ing. Ole Knudsen

Salg og råd

Mail – ok@scanion.com
Tlf. – +45 40 16 19 93

POUL MARTIN PETERSEN Salg og rådgivning

Poul Martin Petersen

Salg og råd

Historie

Scanion blev til i Hinnerup ved Århus i 1986. Siden flyttede vi forretningen til Ullerslev ved Fyn. Vi startede som leverandør af ionanlæg.

I begyndelsen var kunderne mindre virksomheder. Nu har vi Danmarks største virksomheder i vores portefølje – blandt andet Lego og Novo Nordisk.

Se referencer her.

Fra 2015 udvidede vi forretningen til også at omfatte det norske marked. I Norge rådgiver vi om ionisering og forhandler udstyr til måling af samme.

Copywriting af Storyhunter