Udsugning med ozon
AirMaid®
Anvendelsesområde:
RESTAURANT
STORKØKKEN
FØDEVAREPRODUKTION
RENSNINGSANLÆG
LANDBRUG
RESTAURANT
STORKØKKEN
FØDEVAREPRODUKTION
RENSNINGSANLÆG
LANDBRUG
FEDTREDUKTION
AirMaid reducerer kraftigt fedtet i ventilationskanalerne (udsugning) ved at ozon nedbryder fedtet til vand og mineraler som føres bort i luftstrømmen.
LUGTREDUKTION
Ved alle typer madlavning skabes mados / lugt. Denne lugt føres gennem kanalen og opfanges ikke i et konventionelt filter. Med AirMaid reduceres denne lugt op til 95 %.
BAKTERIEREDUKTION
I ventilationskanalerne dannes bakterier. AirMaid eliminerer effektivt alle typer af bakterier. På denne måde minimeres risikoen for at bakterier ledes ned i køkkenet via udsugningskanalen.
BRANDSIKKERHED OG RENGØRING
AirMaid holder ventilationskanalerne rene for fedt og skidt. Dette reducerer kraftigt brandfaren og forlænger levetiden for ventilationssystemet. Antallet af dyre rengø- ringer kan reduceres kraftigt.
DRIFTEN I KØKKENET
AirMaid kræver ingen uddannelse eller anden specialkompetence af personalet som arbejder i køkkenet. Personalet kan præcis som i forvejen koncentrere sig om at lave mad, da AirMaid systemet er praktisk taget vedligeholdelsesfrit.
Ozongenerator AirMaid C
Ozongenerator AirMaid T
Ozongenerator AirMaid W